Αγαπητέ αναγνώστη,
Αγαπητή αναγνώστρια,
Το Τεφλόν είναι ένα νεαρό ποιητικό σκεύος που κάθε έξι μήνες ξαμολιέται σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και πηγαινοέρχεται χέρι με χέρι, άλλοτε ανέμελο άλλοτε προβληματισμένο, φιλοδοξώντας να αποτελέσει βήμα για καινούργιες φωνές και να διαλεχθεί γόνιμα με τις παλαιότερες, με την ελπίδα πως θα συμβάλλει στην ανακαίνιση της γλώσσας και στη δημιουργική ενσωμάτωση της λογοτεχνίας στη ζωή μας.
Η όλη προσπάθειά μας ξεκίνησε το 2008 με το τεύχος μηδέν. Το έκτο Τεφλόν κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2011 σε 1.000 αντίτυπα.
Το Τεφλόν διανέμεται δωρεάν και θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Βασίζεται στη συλλογικότητα, τη συντροφικότητα και την αυτοχρηματοδότηση. Τα έξοδα παραγωγής, εκτύπωσης και έκδοσης καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού, και τις σποραδικές δωρεές κάποιων φίλων. Αυτό μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε την ύλη και το περιεχόμενό του βάσει των αρχών της αυτόνομης, μη εμπορικής λειτουργίας που έχουμε θέσει εξ αρχής.
Σε καλούμε, εφόσον δύνασαι και επιθυμείς, να συνδράμεις στο μαγείρεμά μας και να στηρίξεις τη συνέχιση της λοξής αυτής προσπάθειας με το να γίνεις συνδρομητής/τρια.
Η ετήσια συνδρομή, η οποία καλύπτει την αποστολή δύο τευχών Τεφλόν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, έχει οριστεί στα 25 ευρώ. Εφόσον το περιοδικό διανέμεται δωρεάν, είναι ευνόητο πως το ποσό αυτό δεν αντιστοιχεί σε κάποια εμπορική «τιμή» ή ανταλλακτική αξία, πρόκειται για συνδρομή ενίσχυσης.
Η κατάθεση του ποσού της συνδρομής, μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:
1. Χέρι με χέρι, ύστερα από, ηλεκτρονική ή άλλη, συνεννόηση με τη συντακτική ομάδα του περιοδικού.
2. Με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του περιοδικού, ύστερα από ηλεκτρονική συνεννόηση με τη συντακτική ομάδα του περιοδικού.
Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση και σε ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου.
Φιλικά,
Οι Τεφλόνιοι
[...] ΤεφλΟν Ποιητικό σκεύος και όχι μόνο Τεύχος # 5 Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011 γίνε συνδρομητής η συνδρομήτρια στο τεφλόν και σώσε τη… [...]
Pingback από ΤεφλΟν Ποιητικό σκεύος και όχι μόνο « Vanessa111's Weblog — 09/07/2011 @ 9:03 πμ |
[...] να βρείτε εδώ και για τη δυνατότητα συνδρομής εδώ. Σπεύσατε, γιατί εξαντλείται σε χρόνο ρεκόρ! Raegan Butcher: [...]
Pingback από Τεφλόν #5 | Taal.gr – Ολλανδόφωνη ποίηση και πεζογραφία — 11/07/2011 @ 4:45 μμ |