Γίνε συνδρομήτρια/ής στο Τεφλόν και απόκτησε αντικολλητική προστασία!

 .
Αγαπητέ αναγνώστη,
Αγαπητή αναγνώστρια,
.

Το Τεφλόν είναι ένα ποιητικό σκεύος που κάθε έξι μήνες ξαμολιέται σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και πηγαινοέρχεται χέρι με χέρι, άλλοτε ανέμελο άλλοτε προβληματισμένο, φιλοδοξώντας να αποτελέσει βήμα για νέες φωνές και να διαλεχθεί γόνιμα με τις παλαιότερες, με την ελπίδα πως θα συμβάλλει στην ανακαίνιση της γλώσσας και στη δημιουργική ενσωμάτωση της λογοτεχνίας στη ζωή μας. Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε το 2008 με το τεύχος μηδέν. Το εικοστό έβδομο Τεφλόν κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 σε 1.000 αντίτυπα.

Το Τεφλόν διανέμεται δωρεάν και θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι η έκδοσή του δεν έχει οικονομικό κόστος. Αντιθέτως, τα έξοδα παραγωγής, εκτύπωσης και έκδοσης είναι αρκετά υψηλά και καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τη συντακτική ομάδα, τους συνδρομητές/τριες, τους φίλους/ες και συνεργάτες/τριες του περιοδικού.

Το Τεφλόν συνειδητά δεν φιλοξενεί διαφημίσεις, δεν δέχεται χορηγίες και δεν χρηματοδοτείται από κάποιον εκδοτικό οίκο. Βασίζεται στη συλλογικότητα, τη συντροφικότητα και την αυτοχρηματοδότηση προκειμένου να διαμορφώνει την ύλη και το περιεχόμενό του βάσει των αρχών της αυτόνομης, μη εμπορικής λειτουργίας.

Σε καλούμε να συνδράμεις στο μαγείρεμα και να στηρίξεις τη συνέχιση της λοξής αυτής προσπάθειας με το να γίνεις συνδρομητής/τρια.

Η ετήσια συνδρομή, η οποία καλύπτει την αποστολή δύο τευχών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, έχει οριστεί στα 30 ευρώ. Εφόσον το περιοδικό διανέμεται δωρεάν, είναι ευνόητο πως το ποσό αυτό δεν αντιστοιχεί σε κάποια εμπορική τιμή ή ανταλλακτική αξία, πρόκειται για συνδρομή ενίσχυσης, επομένως μπορείς να συνεισφέρεις και μικρότερα ποσά (ειδικά στην περίπτωση που δεν χρειάζεται να σου σταλεί το περιοδικό ταχυδρομικά), ή και μεγαλύτερο αν το σηκώνει η τσέπη σου.

Η κατάθεση του ποσού της συνδρομής μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Χέρι με χέρι, ύστερα από, ηλεκτρονική (στο teflon08@gmail.com) ή άλλη, συνεννόηση με τη συντακτική ομάδα.

2. Με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό ή στον λογαριασμό paypal του περιοδικού, ύστερα από ηλεκτρονική συνεννόηση με τη συντακτική ομάδα.

Αν πάλι θέλεις να ενισχύσεις οικονομικά το περιοδικό χωρίς να γίνεις συνδρομητής/τρια, υπάρχουν τα κουτιά οικονομικής ενίσχυσης, τα οποία θα βρεις στα περισσότερα από τα σημεία διανομής. Δες εδώ ποια είναι αυτά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση και σε ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου.

Φιλικά,
οι Τεφλόνιοι/ες

11 σκέψεις σχετικά με το “Γίνε συνδρομήτρια/ής στο Τεφλόν και απόκτησε αντικολλητική προστασία!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s