Γίνε συνδρομήτρια/ής στο Τεφλόν και απόκτησε αντικολλητική προστασία!

 .
Αγαπητά φιλενάδια,
.

Το Τεφλόν  είναι ένα ποιητικό σκεύος που κάθε έξι μήνες ξαμολιέται σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και πηγαινοέρχεται χέρι με χέρι, άλλοτε ανέμελο άλλοτε προβληματισμένο, φιλοδοξώντας να αποτελέσει βήμα για νέες φωνές και να διαλεχθεί γόνιμα με τις παλαιότερες, με την ελπίδα πως θα συμβάλλει στην ανακαίνιση της γλώσσας, στην υπονόμευση και ανατροπή των κυρίαρχων αφηγήσεων και στη δημιουργική ενσωμάτωση της ποίησης στην καθημερινή ζωή. Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε το 2008 με το τεύχος μηδέν. Το τριακοστό Τεφλόν  κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023 σε 1.000 αντίτυπα.

Το Τεφλόν   διανέμεται με ελεύθερη συνεισφορά και θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Τα έξοδα παραγωγής, εκτύπωσης και έκδοσης είναι υψηλά και καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τη συντακτική ομάδα, τις συνδρομήτριες/ές, τα φιλενάδια και τους συνεργάτες/ριες του περιοδικού.

Στο Τεφλόν  ό,τι κάνουμε το κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις, με τη βοήθεια και τη δουλειά των φίλων μας, των συνεργατριών και συνεργατών μας, χωρίς αφεντικά και εκδοτικούς οίκους, χωρίς πατερούληδες και προστάτες, χωρίς χορηγούς, διαφημιστές και χρηματοδότες.

Για να συνεχίσει το Τεφλόν  να μετρά τεύχη, σας καλούμε να συνδράμετε στο μαγείρεμα και να στηρίξετε τη συνέχιση της λοξής αυτής προσπάθειας με το να γίνετε συνδρομήτριες και συνδρομητές.

Η ετήσια συνδρομή, η οποία καλύπτει την αποστολή δύο τευχών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, έχει οριστεί στα 30 ευρώ. Εφόσον το περιοδικό διανέμεται με ελεύθερη συνεισφορά, είναι ευνόητο πως πρόκειται για συνδρομή ενίσχυσης, επομένως μπορείτε να συνεισφέρετε και μικρότερα ποσά (ειδικά στην περίπτωση που δεν χρειάζεται να σας σταλεί το περιοδικό ταχυδρομικά) ή και μεγαλύτερα, αν το σηκώνει η τσέπη σας.

Η κατάθεση του ποσού της συνδρομής μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Χέρι με χέρι, ύστερα από, ηλεκτρονική (στο teflon08@gmail.com) ή άλλη, συνεννόηση με τη συντακτική ομάδα.

2. Με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό ή στον λογαριασμό paypal του περιοδικού, ύστερα από ηλεκτρονική συνεννόηση με τη συντακτική ομάδα.

Αν πάλι θέλετε να ενισχύσετε οικονομικά το περιοδικό χωρίς να γίνετε συνδρομήτριες/ές, υπάρχουν τα κουτιά οικονομικής ενίσχυσης, τα οποία θα βρείτε σε όλα τα σημεία διανομής. Δείτε εδώ ποια είναι αυτά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και σας ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας.

Φιλικά,
Τφλν

14 σκέψεις σχετικά με το “Γίνε συνδρομήτρια/ής στο Τεφλόν και απόκτησε αντικολλητική προστασία!

Σχολιάστε